• Home
  • Kanname nüüdsest nime FINEST 
FINEST IT solutions, development and consultation
Berit Grossberg september 17, 2024 0 Comments

Kanname nüüdsest nime FINEST 

Meie tegevjuhi Jan Urva sõnul on nimevahetus järgmine loogiline samm ettevõttes viimastel aastatel aset leidnud uue strateegia kujundamise protsessis. Tema kinnitusel ammendas end  pea veerand sajandit auga kantud  Finestmedia nimi ega andnud enam edasi ettevõtte olemust ja ambitsiooni. 

“Tegemist ei ole pelgalt kaubamärgi või nime muutusega – oleme organisatsioonina valmis uueks hingamiseks. Soovime oma tegevusega luua ühiskonda rohkem jõukust ning arendada selle saavutamiseks alati tootlikke ja usaldusväärseid IT-süsteeme, mis muudavad inimeste elusid paremaks,” selgitas Urva nimevahetuse tagamaid.  

Tema sõnul peegeldab FINEST nimena paremini seda, mida ettevõte oma tööga saavutanud on ning kuidas oma tulevikueesmärgi suunas liikuda soovib.  

 „Oleme oma senise ligi 25-aastase ajaloo jooksul viinud ellu sadadele klientidele  tuhatkond projekti, millesse oleme panustanud ühtekokku miljoneid töötunde. Kõik meie senised pingutused ja saadud kogemused on loodetavasti muutnud meie klientide elu paremaks – turvalisemaks, töökindlamaks, tõhusamaks, innovaatilisemaks. Selleks, et viia ellu positiivset muutust ühiskonnas, on meie jaoks oluline ambitsioonikus eesmärkide seadmisel, kirg oma töö vastu, ausus ja usaldusväärsus lubaduste täitmisel ning oma tegevustega nii iseenda kui teiste inspireerimine,“ rääkis Urva.  

“Meie senine nimi oli meie jaoks nagu kivike sussis, mis ei tekitanud otseselt valu, aga andis endast pidevalt ebamugavustundega märku. Oleme selle muutuse vajadust, sisu ja mõtet kaalunud juba mõned aastad. Nüüd oleme valmis, et see kivike sussist välja võtta,“ lisas ta.  

Jan Urva, FINEST tegevuht-Foto: Karen Härms