Nopcommerce B2B

Rohkete võimalustega B2B e-äri platvorm

NopCommerce pakub kliendile kõike seda, mida võiks ühelt maailmatasemel ostukogemuselt oodata: veebipoe platvorm, mis on kiire, intuitiivne ja turvaline. Kaupmehele pakub see aga võimsat tööriista koos tasemel e-äri makselahendustega ning sujuva tooteinfo integreerimisega, mille saab püsti vaid nädalate jooksul

Tegemist on maailma populaarseima Microsofti tehnoloogiatel põhineva avatud lähtekoodiga ASP.NET e-kaubanduse platvormiga. Lahendus tagab sinu ettevõttele suurte kaubandushiidudega võrdse võimekuse, ilma et selle haldamiseks kuluks sadu IT- inimesi või kümneid tuhandeid eurosid.

Olulised eelised B2B iseteenindus­keskkonnale

Loo multi-vendor e-pood

Platvorm võimaldab ka teistel kaupmeestel tulla sinu e-poe keskkonda oma tooteid ja teenuseid müüma. Mitmekülgses keskkonnas pääsevad kaupmehed kerge vaevaga ligi enda tooteid puudutavatele tulemustele iseseisvalt, säästes raporteerimisele kuluvat aega.

Sobib rahvusvaheliseks äriks

nopCommerce platvormiga on sul võimalik korraldada multi-vendor äri mistahes riigis – klient saab endale valida talle sobiva keele ja valuuta. Et lihtsustada tarne korraldamist, on veebipoe platvorm varustatud integratsiooniga ülemaailmseks kohaletoimetamiseks. 

Kõik ühes kohas

Koonda oma erinevate domeenide all tegutsevad e-poed kõik ühte terviklikku halduskeskkonda.

Piiramatud võimalused kohandamiseks

nopCommerce’i paindlik arhitektuur ja avatud lähtekood loob võimaluse luua täpselt sinu ootustele ja vajadustele vastav e-pood. Nii on sinu ettevõtte äritegevus ja suhtlus tarnijate ning klientidega veelgi sujuvam.

Miks nopcommerce?

Platvorm on
tasuta

Ei mingeid kuumakseid
Ei mingeid peidetud tasusid
Ei mingeid tehingutasusid

Platvorm on
turvaline

Vastab rahvusvahelisele PCI
DSS turbenõuetele

Platvorm on
kohaldav

Vabavara platvormiga saab
luua täpselt sinu soovidele
vastava veebipoe

Ülemaailmne
partnervõrgustik

Üle 100 sertifitseeritud
partneri üle kogu maailma.

24/7
tugi

Meie tiim aitab
iga mure korral

Üle 20 aasta kogemust it-sektoris

Nemad usuvad
meisse

Võta meiega ühendust ja kasvatame koos Sinuga e-äri!